About us

Planet audio video d.o.o. specijalizirana je tvrtka sa ponudom apsolutno najboljih kućnih stereo i home cinema aparata svijeta. Odabir tvrtki koje zastupamo  usmjeren je isključivo prema pravim vrijednostima u kategoriji najboljega što svijet nudi. Ponuda sadrži najbolje uređaje u klasi ili su “best buy” u odnosu cijena / kvaliteta. Takvi modeli i nakon godina korištenja zadržat će svoju vrijednost, a dugovječnost tvrtki biti garancija za dugogodišnju podršku i servis.

Našu ponudu nikako ne treba uspoređivati sa hifi uređajima iz masovne proizvodnje. Uređaji iz naše ponude ručni su rad najboljih konstruktora svijeta, koji svoju vještinu i znanje usavršavaju desetljećima.

Na razvoj i testiranje pojedinih uređaja potrošene su tisuće radnih sati. Kvaliteta zvuka i izrade neusporedivo je bolja, a pouzdanost u radu izuzetna. Ekskluzivnost takovih uređaja vidi se i u malom padu cijene, a nakon mnogo godina korištenja, pa tako predstavljaju i dobru investiciju. Česti su slučajevi i da su takvi posebni aparati i u potpunosti zadržali početnu cijenu.

Cijene uređaja iz naše ponude najkonkurentnije su u Europi, kontaktirajte nas za trenutno najbolju moguću ponudu.

Spremni smo pod račun uzeti Vaš stari uređaj,  a u slučaju dobre očuvanosti i razumne otkupne cijene.

Showroom from 26th October – Mirosevecki brijeg 19 Zagreb – HR

PLANET AUDIO VIDEO d.o.o.

Vile Velebita 19 – 10000 Zagreb – CROATIA

OIB number: 21941476657

PDV number / VAT number: HR21941476657

iban: HR7724840081104001553

working hours:

New showroom will open on 26th October 2021

Ask for private presentation by phone in advance, we will open our shop at the time that suits you, for you only.