Kharma International proizvodi vrlo ekskluzivne high-end audio proizvode, te ih distribuira kroz mrežu visoko kvalificiranih distributera i trgovaca. Svi sustavi su razvijani, sastavljani i testirani u Bredi, u Nizozemskoj  od strane tima vrlo posvećenih stručnjaka.
Izrada Kharma zvučnika  vrlo je dugotrajan proces. Stalna potraga za savršenim oblikom, materijalima i zvukom.

Kontaktirajte nas za trenutnu najbolju moguću ponudu. Po Vašem pozivu saznat ćete koliko traženi uređaj trenutno košta u svijetu, a mi ćemo pokušati ponuditi konkurentniju cijenu.

Pročitaj više

Osjećaj graciozne elegancije je ono što se i očekuje od Kharma ručno rađenih zvučnika najviše klase. Sve je to posljedica Kharminog  jedinstvenog ugleda i stila, kojeg ostvaruje tim vrlo posvećenih i predanih stručnjaka.
Nova Elegance serija zamijenila je uspješnu Ceramique seriju, te je ponudila najnovija tehnološka dostignuća. Oblik zvučnićke kutije ostao je nepromijenjen, jer je upravo oblik zaslužan za način na koji se razvija zvuk iz zvučnika. Sama elegancija je poboljšana  redizajnom postolja i dna, redizajnom prednjeg poklopca i mnogih drugih malih detalja. Također su i zvučničke jedinice unaprijeđene. Visokotonac je sada izrađen od čistog berilija, što je sljedeći najbolji materijal poslije dijamanta.

Exquisite serija je Kharmina reference serise i predstavlja sam kraj puta na high end putovanju. Namijenjena je najzahtjevnijim audiofilima svijeta nespremnim na bilo kakve kompromise. Najveća pažnja oko detalja čine zvučnike ove serije klasom za sebe. To još više dolazi do izražaja kada uzmete u obzir dijamantni visokotonac koji je standard u Exqusitie seriji.

Proizvodni program upotpunjen je vlastitom Kharma elektronikom kao i  sa tri serije kablova.