Njemačka tvrtke Duevel specijalizirala se za gradnju omnidirekcionih zvučnih kutija. Isti princip poznat je niz godina, no nitko ga nije tako dobro integrirao u završni proizvod kao konstruktor Marcus Duevel. Za razliku od konvencionalnih, Duevel zvučnici imaju disperziju zvuka od 360 stupnjeva kao i svaki prirodni izvor zvuka. Rezultat je visoko vjeran zvučni doživljaj. Najbolje mjesto u slušaoni, takozvani sweet spot, kod klasični građenih zvučnika širine je svega 60 cm, dok se kod Duevela zvuk širi cijelim prostorom kao i u koncertnoj dvorani, te je odličan bez obzira sa kojeg mjesta slušate.

Kontaktirajte nas za trenutnu najbolju moguću ponudu. Po Vašem pozivu saznat ćete koliko traženi uređaj trenutno košta u svijetu, a mi ćemo pokušati ponuditi konkurentniju cijenu.

Pročitaj više

Ponuda započinje malim Planetima, koji su najveći zvučnički svjetski hit u zadnjih desetak godina. Krasi ih povoljna cijena te zvuče mnogo moćnije nego njihova veličina sugerira.

Ponuda se nastavlja predivno konstruiranim modelima Venus i Bella Luna Diamante. Top model Sirius pretendent je na uski krug najboljih zvučnika svijeta.

Uz nevjerojatno brz odziv, Duevel zvučnici vrlo su iskoristivi i stabilne su impedance, te su odličan izbor i za pojačala najmanje snage. Design i kvaliteta izrade su na najvišem nivou, a izbor finisha upravo je nevjerojatan. Zastupljene su sve boje drveta, do metalnih finisha ili high gloss piano laka. Ne zadovaljavate li se konvencionalnim pristupom, a želite ultimativni zvučnik uz prihvatljivu cijenu, izbor je Duevel.