Talijanska tvrtka M2TECH pokretač je revolucije u korištenju računala kao glazbenog izvora i konvertiranja digitalnog signala. Razvili su jedinstveni pretvarač USB / SPDIFF model hiFace. Isti omogućava da računalo spojimo na digitalni konverter ili cd player na digitalni SPDIFF ulaz, kao što se inače spaja klasični CD transport. Ovaj asinhroni protokol omogućava bolji rezultat nego da računalo spajamo  sa USB kabelom makar Vaš DAC posjeduje USB ulaz. HiFace dodatak omogućava da računalo, bilo ono PC ili APPLE, postane visokokvalitetan transport. Pomoću njega sa računala možemo puštati i visokokvalitetne glazbene datoteke u 24/192 rezoluciji.

Pročitaj više

hiFace EVO 2 je poboljšana verzija sa svim mogućim ulazima i izlazima, te diže i samu kvalitetu konverzije signala na još viši nivo. Može se unaprijediti vanjskim baterijskim napajanjem EVO SUPPLY.

Gamu EVO proizvoda upotpunjuje se EVO DAC-om izuzetno povoljne cijene, kao i EVO CLOCK uređajem.

YOUNG 4 je revolucionarni 32 bitni DAC. Računalo se na njega spaja USB kablom bez potrebe za korištenjem hiFace interfacea. Svi testovi poznatih magazina potvrđuju da se radi o odličnom audiofilskom DAC-u vrlo razumne cijene. YOUNG se može unaprijediti vrhunskim  baterijskim napajanjem.